Skip to content

Štedite na šišanju

Mnoge stvari s kojima se svakodnevno susrećemo u životu, bivaju sve skuplje i skuplje. Jedna od njih je i odlazak k frizeru.

Štedite na šišanju

Ali, odlučiti se za mjeru štednje i više uopće ne posjećivati frizera, i nije baš najbolja odluka. Neki upravo iz razloga štednje odlaze jako rijetko, ali da bi muškarac izgledao uvijek uredno, potrebno je šišati kosu dva puta mjesečno. Izračunajte koliko se potroši novaca za jednu godinu. Poprilično, zar ne? Ako vas frizer šiša uvijek samo s mašinicom, zašto i vi ne bi mogli kupiti mašinicu, staviti odgovarajući nastavak i ošišati se sami? Već nakon par mjeseci vratio bi vam se uloženi novac. Ako vas, osim s mašinom, šiša i sa škarama, kupite i škare i zamolite suprugu, prijateljicu ili nekoga iz obitelji da vas ošiša.

Prvi korak ka uštedi na šišanju

Ako niste sigurni koji pribor naručiti, istražite što se na amazon najviše kupuje i ima najbolje ocjene. Kada smo mi naručivali pribor, izbor je pao na Braun mašinicu (i još do danas se nismo pokajali). Škare ne morate tražiti preko interneta, svaka drogerija ih ima i sasvim su u redu. Ove lijeve na fotografiji iznad služe za stanjivanje kose. Osim škara nabavite i zaštitni ogrtač. Još par uputa kako šišati, i spremni ste za avanturu “štedite na šišanju”!

 

Evo i jedan video u kojem se detaljno i na jednostavan način pokazuje kako ošišati muškarca.

Za početak možda da vas ošiša u petak navečer, pa ako nešto krene po zlu, još uvijek se da spasiti situacija i u subotu ujutro otiđete k frizeru. ;)

8 mjeseci nakon napisanog članka, još uvijek redovno šišam svoja dva najdraža muškarca. Redovno znači 2 puta mjesečno. U ovih 8 mjeseci, za odlazak k frizeru bi trebali izdvojiti 352 € ( 22 €× 2 × 8 mjeseci=352 €). Poprilično, ili? Dakle, ako ste do sada dvojili, proučite još jednom video u prilogu i pokušajte, isplati se :)

Prijavite se za newsletter!

Prijavite se sada i primajte email svaki puta kada bude objavljen novi članak.

Slažem se da moji osobni podaci budu preneseni na MailChimp ( više informacija )

Možete se odjaviti u svako vrijeme.

4 thoughts on “Štedite na šišanju”

  1. Postovanje! Ja samog sebe sisam vec godinu dana. Sisam i prijatelje i a mastam o tome da otvorim svoj salon?

    1. Uvijek će biti pojedinaca koji će se sami ošišati kod kuće, ali i dovoljno mušterija koji će radije platiti i zatražiti uslugu šišanja u frizerskom salonu, zato, samo naprijed! Želim vam od srca da maštanje što prije preraste u stvarni posao :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)